Stage lopen

New Image als leertraject

Als je bij New Image komt stage lopen kom je in een gezellig en leuk team terecht. Het is een hele leerzame plek om stage te volgen. De salon traint alle stagiaires, dit doen ze door middel van trainingen. Die worden ongeveer drie keer in de maand gegeven. Tijdens deze trainingen ga je oefenen met de onderdelen waarmee je op school ook op dat moment bezig bent. Er is altijd een collega bij die je helpt en leerzame tips geeft. Je brengt tijdens de trainingen een model mee en hier ga je mee aan de slag. Door deze trainingen kan je goed oefenen waarmee je op school ook bezig bent, ook geeft de collega handige tips hoe je iets makkelijker of sneller kan doen. Vaak is hier op school minder ruimte voor omdat er dan maar één leraar is en best veel leerlingen, maar tijdens de trainingen kunnen ze je goed helpen en wat meer op je letten hoe je dingen doet. Hierdoor zijn de trainingen dus erg leerzaam.

Naast deze trainingen voor de stagiaires zijn er ook gezamenlijke trainingen met het hele team. Dit is ongeveer een keer in de twee maanden. Tijdens deze trainingen leer je veel verschillende dingen, bijvoorbeeld uitleg over een productlijn in de salon, hoe je de klantvriendelijkheid kunt verbeteren of een knip,- of kleurtraining. Deze trainingen volg je ook als stagiaire en zijn heel leerzaam.

In de loop van je stage tijd mag je steeds meer dingen gaan doen. Als je bepaalde onderdelen al goed kunt en zelfstandig kan uitvoeren mag je dit langzamerhand ook steeds meer in de salon gaan uitvoeren. Hierdoor wordt het ook steeds leuker en leer je ook steeds meer. Het team van New Image is gezellig en ook heel behulpzaam, je kunt altijd iemand vragen als je iets niet weet en dan helpen ze je.