Merken

Kevin Murphy

Kevin Murphy is opgegroeid in Australië. Door een allergie begint hij te experimenteren met essentiële oliën en planten extracten. Tot zijn grote verbazing zijn de extracten niet alleen beter voor zijn huid, ze zorgen voor een veel beter resultaat dan traditionele haarproducten. Zo ontwikkeld hij zijn aller eerste styling crème. Easy.rider is born en zo begint hij zijn eigen producten te verkopen in zijn salon.

Kevin Murphy staat voor mode, prestatie gebaseerde producten, milieu vriendelijkheid en drieproef vrij. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. Alle producten zijn parabeen en sulfaat vrij en gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Ze geven stevigheid en zijn gewichtloos. Alle verpakkingen zijn gemaakt van oceaan waste plastic en recyclebaar.

 

Redken

Redken 5th Avenue NYC is een professioneel haarverzorgings- en kleur merk. Toegewijd aan het bieden van inspirerende educatie en innovatieve producten.

Revolutionary salon

Wij zijn door Redken verkozen tot Revolutionary salon. Dit betekent dat Redken ons ziet als voorbeeld binnen de Nederlandse kapperswereld qua salonervaring, expertise en kennis. Bij ons ben je altijd verzekerd van het beste resultaat. Een Revolutionary salon word je niet zomaar. Wij hebben genoten van exclusieve trainingen die wij bij Redken hebben gevolgd. Zo zetten wij de standaard wat betreft kwaliteit, creativiteit en salonervaring.

Moroccanoil

Moroccanoil is geboren toen een van de mede-oprichters op reis was. Na een kleurbehandeling die haar haar zwaar beschadigde, nam een vriend van haar, haar mee naar een salon waar ze een oliebehandeling kreeg. Dit leidde tot een groot succes. Ze werd geïnspireerd en startte zo Moroccanoil op.

De meest complete productlijn op basis van arganolie. Alle producten van Moroccanoil van reiniging en verzorging tot styling en finishing zijn op basis van arganolie. Moroccanoil heeft niet alleen haarproducten, maar ook een heerlijke body lijn met daarin ook de arganolie. Memorabel en exotisch, de eigen geur van Moroccanoil. De onderscheidende geur baant je in een vakantie sfeer en geeft je het gevoel van verwennerij in een luxe spa.

Mediceuticals

Gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Dankzij de dermatologisch geteste producten van Mediceutials zijn wij in staat hoofdhuid en haar problemen aan te pakken. Er bestaan verschillende soorten problemen bijvoorbeeld psoriasis, haaruitval (bij chemotherapie) , eczeem of een vette hoofdhuid, ieder probleem vraagt om een andere behandelmethode.
Voordat er een behandelplan opgesteld kan worden maken wij een hoofdhuidanalyse, aan de hand van een aantal vragen en het bekijken van de hoofdhuid word er een behandelplan opgesteld. Begeleiding tijdens het behandelen van de problemen vinden wij erg belangrijk. Om het optimale uit de behandeling te halen is het van belang dat de producten op de juiste manier en de juiste volgorde uitgevoerd worden.

MediScope

Wij mogen in de salon gebruik maken van de MediScope, hiermee is het mogelijk om de hoofdhuid van dichtbij goed te bekijken. De scope is een compact apparaatje om het beeld 200 keer te vergroten. Irritaties of huidschilfers etc. worden zichtbaar die het blote oog niet kunnen zien.

 

Het is niet alleen heel interessant om dit te zien maar ook erg van belang voor een passend en persoonlijk advies.

Wij zijn een gecertificeerde Mediceutials salon, dat betekend dat wij op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen wat betreft hoofdhuid en haar problematiek. Kent u iemand of heeft u zelf last van een hoofdhuid of haar probleem? Laat het ons weten, wij geven u graag persoonlijk advies om dit probleem aan te pakken.

Marc Inbane

''Een zomerse teint, zonder de huid bloot te stellen aan schadelijke UV-stralen''

Alle producten van MARC INBANE worden met liefde en zorg in eigen huis gemaakt. De meest recente ontdekkingen uit de cosmetische wetenschap en de laatste consumentenbehoeften zijn daarbij leidend. Het premiummerk spant zich non-stop in om het niveau van excellence en innovatie te continueren. Het resultaat mag er zijn: een indrukwekkende collectie met award winning verzorgingsproducten en tanningformules.

Ontdek wat dit luxe Nederlandse merk in huis heeft voor jou. Laat je verrassen door de high-end collectie, bestaande uit tanningformules, verzorgingsproducten, tools, giftsets, accessoires en geurkaarsen.

  • Voor hem & haar
  • Veilig en gezond alternatief voor een egaal-gebruinde teint
  • Makkelijk in gebruik
  • Droogt snel en zonder vlekken
  • Geen typische self-tan geur en géén worteleffect
  • Geschikt voor álle huidtypen en huidtinten
  • Vegan en niet getest op dieren
  • Op basis van pure en natuurlijke ingrediënten
  • Vrij van parabenen en siliconen
  • Dermatologisch getest en hypoallergeen

 

Ecru

Ecru New York is opgericht door Carmen DePasquale, een gepassioneerde haarstylist die al meer dan 45 jaar geïnspireerd wordt door schoonheid. Hij is gestart met het opzetten van een wereldberoemde salon en spa met als doel de klant een optimale verzorging van haar en huid te bieden. Al snel merkte hij dat dit niet haalbaar was met de producten die hij op dat moment gebruikte in zijn salon. Hij heeft meerdere merken geprobeerd maar geen enkel merk kon hun beloften waarmaken. Hierdoor werd hij geïnspireerd om zelf een collectie haarproducten te ontwikkelen die zowel verzorgen als presteren.

Door de kennis en ervaring die hij heeft opgedaan in zijn spa, heeft hij besloten de verzorgende ingrediënten die in huidverzorgingsproducten zitten te combineren met de belangrijkste ingrediënten van haarproducten. Born in the Salon!