Team

Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde stylisten en topstylisten. Heb je graag een vaste stylist voor jouw behandeling?

Dit is bij ons altijd mogelijk. Geef eenvoudig bij een telefonische reservering of bij een online afspraak maken, de naam van je favoriete stylist op.

Marian

Mijn naam is Marian te Kamp, getrouwd met Sander en wij hebben een zoon en hij heet Gijs. Gijs is ons cadeautje. Wij wonen in Terborg buitenaf en vinden het daar heerlijk. Het uitzicht, de tuin, het buitenleven en lekker voetballen in de tuin. Ja, mama doet soms ook mee 😉

Mijn hobby’s zijn: (uit) eten, tuinieren, schilderen, wandelen en skiën en ik houd heel erg van een goed gesprek... en natuurlijk lekker lachen op zijn tijd.

Wat ik door de jaren heen heb ontdekt is dat ik heel blij word als onze klanten met een glimlach en een goede coupe de deur uit gaan maar vooral dat ze zich thuis voelen bij ons in de salon. Waar ik ook blij van word is dat mijn meiden zich ontwikkelen in de salon en datgene doen wat ze leuk vinden en zich hier in specialiseren, want als je doet wat je leuk vindt, dan gaat de rest vanzelf.

We hebben een fijn en gemotiveerd team die stuk voor stuk hard werken en ook hart voor de salon hebben. Daar ben ik super trots op. Veel van onze klanten komen van heinde en verre bij ons voor hun perfecte look. Dat is toch fantastisch!

Wij zien je graag.

Hartelijke groet,
Marian

Mirjam

Hallo allemaal!

Ik ben Mirjam van Ree en ben woonachtig in Dinxperlo samen met mijn man Maarten en 2 kinderen Sten en Tijn.

Ik ben begonnen bij New Image in 2001 als stagiaire en ik heb in al die jaren al veel mogen leren. Zelf ben ik gespecialiseerd in Curlsys krullen knippen van Brian Mclean. Natuurlijk kunnen jullie terecht bij mij voor een leuk kleurtje. Wij werken met een leuk en jong team en kennen elkaar goed. We leren nog altijd van elkaar.

Mijn hobby’s zijn voetballen, wandelen en gezellig borrelen met vrienden.

Ik word er blij van dat klanten zich op hun gemak voelen in de kappersstoel en met een tevreden en voldaan gevoel de kapsalon verlaten.

Tot snel,
Liefs Mirjam

Dion

Hallo, ik ben Dion, ik ben woonachtig in Aalten samen met mijn zoontje Davi.

Sinds december 2017 ben ik werkzaam bij New Image. Na 10 jaar bij een andere salon te hebben gewerkt werd het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. New image kwam op mijn pad. Gelijk werd ik opgenomen in dit hechte en superleuke team.

Ik word blij van mensen die met een big smile en mooi haar de deur uitgaan. En natuurlijk van mijn gezin, familie en vrienden.

Mijn specialisme is het zetten van haar extensions, curlsys krullen knippen en kleuren. Natuurlijk kun je ook bij mij terecht voor een frisse coupe.

Hoop jullie snel te zien in de salon

Liefs Dion

Emma

Hoi allemaal,

Mijn naam is Emma Havekes en ik woon in Varsseveld. September 2020 ben ik begonnen met stage lopen bij New Image. In 2021 heb ik mijn diploma gehaald voor de kappersopleiding en ben ik gelijk aan het werk gegaan!

In de tussentijd heb ik al heel veel geleerd, maar ben nog zeker niet uitgeleerd! Ik heb een aantal trainingen gevolgd bij Kevin Murphy & bij REDKEN. Mijn specialisaties zijn kleuren en blow dry. Het belangrijkste vind ik dat klanten tevreden de deur uitgaan.

Er zijn veel dingen die ik leuk vind om te doen naast mijn werk. Van een drankje doen met vriendinnen naar een wandeling met de hond, maar ook een leuk spelletje met mijn familie of met mijn vriend een leuke film bezoeken.

Ik hoop jullie snel te zien in de salon!

Liefs,
Emma

Eva

Hi allemaal,

Mijn naam is Eva ter Voert en ik kom uit Megchelen. In 2021 ben ik bij New Image begonnen als stagiair en heb in begin 2023 mijn diploma behaald. Uitgeleerd ben ik nog zeker niet, want ik ga graag nieuwe uitdagingen aan.

Ik werk met een superleuk en hecht team, waar ik het heel erg naar mijn zin heb. Ik word blij van klanten die tevreden de deur uit gaan en ik gedaan heb wat ik voor ze heb kunnen doen. Zelf vind ik het leuk om highlights te zetten en alles wat met kleuren te maken heeft.

Buiten werktijd speel ik voetbal, doe ik graag leuke dingen met vriendinnen/familie en vind ik het leuk om naar festivals te gaan.

Tot snel in de salon!

Liefs,

Eva

Joycet

Hallo allemaal,

Mijn naam is Joycet Woeltjes-van den Ham. Ik kom uit Aalten, ben getrouwd met Denis en we hebben een zoon en een dochter.

15 jaar lang heb ik met veel plezier in Aalten een eigen kapsalon aan huis gerund. Na de coronatijd heb ik de kapsalon gesloten en ben ik in de kappersproducten gaan werken. Het kappersvak bleef toch kriebelen en daarom heb ik het aanbod om bij Salon New Image te komen werken met beide handen aangepakt. De sfeer, gezelligheid, professionaliteit en vakkennis spreken me erg aan bij New Image. Het team is erg goed en ze hebben me meteen op een fijne manier in de groep opgenomen.

Mijn hobby’s zijn:
Paarden , honden (we hebben 4 teckels), wandelen en fietsen. Lekker outdoor bezig zijn.

Mijn dag is goed als ik alle klanten met een tevreden gevoel en een mooie, frisse coupe de deur uit heb laten gaan.

Ik zie jullie graag in de salon.

Tot ziens

Liefs Joycet