Team

Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde stylisten en topstylisten.
Heb je graag een vaste stylist voor jouw behandeling?
Dit is bij ons altijd mogelijk. Geef eenvoudig bij een telefonische reservering of bij een online afspraak maken, de naam van je favoriete stylist op.

Marian

Mijn naam is Marian te kamp, getrouwd met Sander en wij hebben een zoon en hij heet Gijs. Gijs is ons cadeautje. Wij wonen in Terborg buitenaf en vinden het daar heerlijk. Het uitzicht, de tuin, het buitenleven en lekker voetballen in de tuin. Ja, mama doet soms ook mee 😉

Mijn hobby’s zijn: (uit) eten, tuinieren, schilderen, wandelen en skiën en ik houd heel erg van een goed gesprek... en natuurlijk lekker lachen op zijn tijd.

Wat ik door de jaren heen heb ontdekt is dat ik heel blij word als onze klanten met een glimlach en een goede coupe de deur uit gaan maar vooral dat ze zich thuis voelen bij ons in de salon. Waar ik ook blij van word is dat mijn meiden zich ontwikkelen in de salon en datgene doen wat ze leuk vinden en zich hier in specialiseren, want als je doet wat je leuk vindt, dan gaat de rest vanzelf.

We hebben een fijn en gemotiveerd team die stuk voor stuk hard werken en ook hart voor de salon hebben. Daar ben ik super trots op. Veel van onze klanten komen van heinde en verre bij ons voor hun perfecte look. Dat is toch fantastisch!

Wij zien je graag.

Hartelijke groet,
Marian

Mirjam

Hallo allemaal!

Ik ben Mirjam van Ree en ben woonachtig in Dinxperlo samen met mijn man Maarten en 2 kinderen Sten en Tijn.

Ik ben begonnen bij New Image in 2001 als stagiaire en ik heb in al die jaren al veel mogen leren. Zelf ben ik gespecialiseerd in Curlsys krullen knippen van Brian Mclean. Natuurlijk kunnen jullie terecht bij mij voor een leuk kleurtje. Wij werken met een leuk en jong team en kennen elkaar goed. We leren nog altijd van elkaar.

Mijn hobby’s zijn voetballen, wandelen en gezellig borrelen met vrienden.

Ik word er blij van dat klanten zich op hun gemak voelen in de kappersstoel en met een tevreden en voldaan gevoel de kapsalon verlaten.

Tot snel,
Liefs Mirjam

Dion

Hallo, ik ben Dion, ik ben woonachtig in Dinxperlo samen met mijn man Jeroen en onze zoon Davi.

Sinds december 2017 ben ik werkzaam bij New Image. Na 10 jaar bij een andere salon te hebben gewerkt werd het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging.

New image kwam op mijn pad. Gelijk werd ik opgenomen in dit hechte en super leuke team.

Ik word blij van mensen die met een big smile en mooi haar de deur uitgaan. En natuurlijk van mijn gezin, familie en vrienden.

Mijn specialisme is het zetten van haar extensions. Natuurlijk kun je ook bij mij terecht voor een frisse coupe en prachtig gekleurd haar.

Hoop jullie snel te zien in de salon

Liefs Dion

Kelly

Hallo, mijn naam is Kelly Meurkes en ik woon in Kilder. Ik doe de kappersopleiding op het graafschap college in doetinchem.

In september 2019 ben ik bij New Image komen stage lopen. Ik heb het hier erg naar me zin en vind het een heel gezellig en leuk team om in te werken.

Ik word erg blij als klanten tevreden en met mooi haar de salon verlaten. Ik ben erg blij dat ik deel uit maak van dit leuke en leerzame team.

Ik hoop u te zien in de salon!

Liefs,
Kelly

Emma

Hii allemaal,

Ik ben Emma Havekes en ik woon in Varsseveld. In 2019 ben ik begonnen met de kappersopleiding in Dieren. Ik ben erg blij dat ik de kappersopleiding heb gekozen!

In September 2020 ben ik bij New Image stage komen lopen. Ik vind het erg leuk om deel te mogen maken van zo’n leuk team. Ik vind het erg belangrijk dat klanten tevreden de deur uitgaan. Ik kan niet wachten om nog meer te leren over het kappersvak!

Het leukste aan het kappersvak vind ik dat ieder een eigen kapsel en style heeft. Er zijn zoveel mogelijkheden in het kappersvak, daarom kun je ook alle kanten op. Mij lijkt het daarom ook erg leuk om mij nog ergens in te gaan specialiseren.

Liefs,

Emma

Eva

Hoi,

Mijn naam is Eva ter Voert en ik woon in Megchelen. Ik volg de kappersopleiding in Doetinchem.

Ik ben nog niet zo lang geleden begonnen met deze opleiding, dus nog niet echt ervaren in het kappersvak. Dit jaar ben ik begonnen als stagiaire bij salon New Image, waar ik het super erg naar mijn zin heb! Mijn vaste stagedag is de dinsdag. De rest van de dagen ga ik naar school.

Van kinds af aan wou ik al super graag kapster worden, en daarom hoop ik nog heel veel te leren in het mooie kappersvak.

Tot snel in de salon.

Liefs,
Eva