Hoofdhuid en haar problematiek

Gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Dankzij de dermatologisch geteste producten van Mediceutials zijn wij in staat hoofdhuid en haar problemen aan te pakken. Er bestaan verschillende soorten problemen bijvoorbeeld psoriasis, haaruitval (bij chemotherapie) , alopecia,eczeem of een vette hoofdhuid, ieder probleem vraagt om een andere behandelmethode.
Voordat er een behandelplan opgesteld kan worden maken wij een hoofdhuidanalyse, aan de hand van een aantal vragen en het bekijken van de hoofdhuid word er een behandelplan opgesteld. Begeleiding tijdens het behandelen van de problemen vinden wij erg belangrijk. Om het optimale uit de behandeling te halen is het van belang dat de producten op de juiste manier en de juiste volgorde uitgevoerd worden.

MediScope

Wij maken in de salon gebruik van de MediScope, hiermee is het mogelijk om de hoofdhuid van dichtbij goed te bekijken. De scope is een compact apparaatje om het beeld 200 keer te vergroten. Irritaties of huidschilfers etc. worden zichtbaar die we met het blote oog niet kunnen zien. Het is niet alleen heel interessant om dit te zien maar ook erg van belang voor een passend en persoonlijk advies.
Wij zijn een gecertificeerde Mediceutials salon, dat betekent dat wij op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen wat betreft hoofdhuid en haar problematiek
Kent u iemand of heeft u zelf last van een hoofdhuid,- of haarprobleem? Laat het ons weten, wij geven u graag persoonlijk advies om dit probleem aan te pakken.