Curlsys

Curlsys krullen knippen

Curlsys is de kniptechniek voor natuurlijk krullend haar. Deze revolutionaire techniek is ontwikkeld door Brian McLean en is  geschikt voor ieder type krullend haar. De gepatenteerde knip methode is een unieke specialiteit in onze salon.

Om deze knipmethode toe te mogen passen hebben onze curlsys specialisten meerdaagse trainingen gevolgd bij onder andere Brian Mclean himself! Hierdoor hebben zij de techniek tot in de perfectie kunnen uitwerken. Er word regelmatig een  cursus gevolgd zodat ze op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en trends.

Bij een curlsys knipbehandeling zit je langer bij ons in de stoel dan bij een “normale” knipbehandeling. Hoeveel korter mag het haar? Wordt het haar in een scheiding gedragen? Welke producten worden er gebruikt? Door te beginnen met onder andere deze vragen wordt er een persoonlijk advies gegeven om het beste resultaat te kunnen bereiken.

Na afloop van de behandeling bent u een aantal tips and tricks rijker over het verzorgen, föhnen en stylen van het (soms eigenwijze) krullende haar. Mede door eigen ervaring van onze krullen knip kapsters weten precies  hoe u thuis ook het maximale uit de krul kan halen.

Heeft u vragen of wilt u graag advies, plan dat gerust een vrijblijvende afspraak bij een van onze krullen kapsters, Mirjam of Dion.