Salon

Passie, professionaliteit en persoonlijke aandacht!

Dat is waar wij voor staan!

In onze salon, in Varsseveld, kun je terecht voor een eerlijk en deskundig advies, een goed geknipte coupe of levendige haarkleur.
Wij maken haar op maat, dit wil zeggen dat onze stylistes samen met jou kijken en overleggen wat het beste past bij jouw persoonlijke stijl.

Onze salon heeft een warme huiselijke uitstraling en er heerst een ontspannen sfeer. Hier kunt u uw haar, gezicht, nagels en voeten door ons laten verzorgen. En onder het genot van een cappuccino of een kopje thee is er altijd:

  • Een goed advies
  • Een gezellig gesprek
  • Een weekblad of krant
  • Even lekker tijd voor jezelf!

De producten die wij gebruiken zijn van het hoogwaardige merk Redken. Door het brede assortiment kunnen we voor ieder haartype en wens een passend product adviseren. Want mooi haar is gezond haar!

Wij zijn heel actief in het volgen van cursussen. Hierdoor zijn we op de hoogte van de nieuwste trends.
Ook scholen wij ons steeds in techniek, kwaliteit en service. Wij zijn gespecialiseerd in Curlsys krullen knippen, hairextensions en haar/hoofdhuid problemen.

Wat kan New Image u nog meer bieden?

– Barbershop
– Medisch pedicure (aangesloten bij Pro Voet)
– Epileren/harsen van wenkbrauwen en/of gelaat

Team

Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde stylisten en topstylisten.
Heb je graag een vaste stylist voor jouw behandeling?
Dit is bij ons altijd mogelijk. Geef eenvoudig bij een telefonische reservering of bij een online afspraak maken, de naam van je favoriete stylist op.

Marian

Kim

Mirjam

Dion

Wijke

Roos

Romy