Team

Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde stylisten en topstylisten.
Heb je graag een vaste stylist voor jouw behandeling?
Dit is bij ons altijd mogelijk. Geef eenvoudig bij een telefonische reservering of bij een online afspraak maken, de naam van je favoriete stylist op.

Marian

Mijn naam is Marian te kamp, getrouwd met Sander en wij hebben een zoon en hij heet Gijs. Gijs is ons cadeautje. Wij wonen in Terborg buitenaf en vinden het daar heerlijk. Het uitzicht, de tuin, het buitenleven en lekker voetballen in de tuin. Ja, mama doet soms ook mee 😉

Mijn hobby’s zijn: (uit) eten, tuinieren, schilderen, wandelen en skiën en ik houd heel erg van een goed gesprek... en natuurlijk lekker lachen op zijn tijd.

Wat ik door de jaren heen heb ontdekt is dat ik heel blij word als onze klanten met een glimlach en een goede coupe de deur uit gaan maar vooral dat ze zich thuis voelen bij ons in de salon. Waar ik ook blij van word is dat mijn meiden zich ontwikkelen in de salon en datgene doen wat ze leuk vinden en zich hier in specialiseren, want als je doet wat je leuk vindt, dan gaat de rest vanzelf.

We hebben een fijn en gemotiveerd team die stuk voor stuk hard werken en ook hart voor de salon hebben. Daar ben ik super trots op. Veel van onze klanten komen van heinde en verre bij ons voor hun perfecte look. Dat is toch fantastisch!

Wij zien je graag.

Hartelijke groet,
Marian

Wijke

Hi allemaal!

Mijn naam is Wijke en ik woon sinds kort in Doetinchem. Ik werk sinds januari 2019 bij New Image. Heel gaaf om deel uit te mogen maken van zo’n leuk team en te kunnen werken met mooie producten.

Mooi haar maken, daar word ik blij van! Samen met de klant opzoek naar de perfecte coupe en/of kleur voor hem of haar. Als kleur specialist vind ik het natuurlijk erg leuk om creatief te kleuren, heb je nou lang of kort haar ik heb altijd leuke ideetjes om jou de beste versie van jezelf te laten zijn. Verder zijn er ook elk jaar weer nieuwe knip technieken waarvoor we op cursus gaan, om helemaal up to date te blijven.

Zie ik jou binnenkort bij mij in de stoel?

Liefs,
Wijke

 

Mirjam

Hallo allemaal!

Ik ben Mirjam van Ree en ben woonachtig in Dinxperlo samen met mijn man Maarten en 2 kinderen Sten en Tijn.

Ik ben begonnen bij New Image in 2001 als stagiaire en ik heb in al die jaren al veel mogen leren. Zelf ben ik gespecialiseerd in Curlsys krullen knippen van Brian Mclean. Natuurlijk kunnen jullie terecht bij mij voor een leuk kleurtje. Wij werken met een leuk en jong team en kennen elkaar goed. We leren nog altijd van elkaar.

Mijn hobby’s zijn voetballen, wandelen en gezellig borrelen met vrienden.

Ik word er blij van dat klanten zich op hun gemak voelen in de kappersstoel en met een tevreden en voldaan gevoel de kapsalon verlaten.

Tot snel,
Liefs Mirjam

Dion

Hallo, ik ben Dion, ik ben woonachtig in Dinxperlo samen met mijn man Jeroen en onze zoon Davi.

Sinds december 2017 ben ik werkzaam bij New Image. Na 10 jaar bij een andere salon te hebben gewerkt werd het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging.

New image kwam op mijn pad. Gelijk werd ik opgenomen in dit hechte en super leuke team.

Ik word blij van mensen die met een big smile en mooi haar de deur uitgaan. En natuurlijk van mijn gezin, familie en vrienden.

Mijn specialisme is het zetten van haar extensions. Natuurlijk kun je ook bij mij terecht voor een frisse coupe en prachtig gekleurd haar.

Hoop jullie snel te zien in de salon

Liefs Dion

Roos

Hi !
Ik zal mezelf even voorstellen. Mijn naam is Roos Koens en ik woon in Doetinchem. Mijn hobby’s zijn shoppen, gitaarspelen en zingen. Ik heb begin 2019, mijn kappers diploma gehaald.
In het eerste jaar van de kappersopleiding liep ik stage in een salon in Doetinchem. Maar ik was op zoek naar een plek waar ik mij thuis voel en waar ik mezelf kan ontwikkelen. Dit vond ik niet op mijn toenmalige stage, daardoor ben ik bij salon New image terecht gekomen. Een mooie salon met een top team waar ik gewaardeerd word en waar ik mezelf op elk gebied kan blijven ontwikkelen.

Op dit moment ben ik met veel plezier werkzaam in de salon en doe ik daarnaast nog een opleiding genaamd: Junior stylist. Op deze opleiding leer ik kleding ontwerpen maar daarnaast ook persoonlijk kleding advies geven aan de klant. Zodat ik straks de klanten kan voorzien van een mooie coupe en een toepasselijk kleding advies (voor bijv. een feest of bruiloft).

Waar ik blij van word en wat mijn doel is, is om de klant op zijn of haar gemak te laten voelen en met een mooie coupe en een glimlach de deur uit te laten lopen!
Zien we jou binnenkort bij ons in de salon?

Liefs,
Roos

Anniek

Hi, mijn naam is Anniek Harbers en ik woon in Zieuwent. Ik heb het erg naar mijn zin en werk met heel veel plezier bij New Image.

Ik volg de kappersopleiding op Aventus in Apeldoorn. Sinds februari 2019 loop ik stage bij New Image. Van kinds af aan wilde ik al kapster worden en ben nu heel blij dat ik dit gekozen heb. Ik vind het heel leuk om met mensen om te gaan en een mooie coupe te maken bij klanten.

Erg leuk vind ik het om deel uit te maken van dit gezellige en leerzame team!

Kelly

Hallo, mijn naam is Kelly Meurkes en ik woon in Kilder. Ik doe de kappersopleiding op het graafschap college in doetinchem.

In september 2019 ben ik bij New Image komen stage lopen. Ik heb het hier erg naar me zin en vind het een heel gezellig en leuk team om in te werken.

Ik word erg blij als klanten tevreden en met mooi haar de salon verlaten. Ik ben erg blij dat ik deel uit maak van dit leuke en leerzame team.

Ik hoop u te zien in de salon!

Liefs,
Kelly