Getest: Redken Diamond Oil Glow Dry

Föhn jij vaak je haar? En ben je dol op glanzend, glad en pluisvrij haar mét volume de hele dag lang? Dan hebben wij de perfecte lijn voor jou: de vernieuwde Redken Diamond Oil Glow Dry!

Onze klant Inge heeft de shampoo en conditioner voor jullie getest. Lees hier wat ze er van vindt:

‘Ik heb de afgelopen weken de nieuwe Redken Glow Dry mogen testen. Volgens Redken is dit een shampoo die veel glans geeft en lichtgewicht is. Dat kon ik zeker merken! Mijn haar voelde heel soepel aan en had veel glans. Persoonlijk houd ik er meer van als mijn haar iets stugger is. Daarom gebruik ik normaal de Redken Volume Beach Envy shampoo. Al met al denk ik dat dit een super fijne shampoo is voor mensen die van zacht en glanzend haar houden, maar die geen verzwarende verzorging willen. De shampoo en conditioner doen samen echt wat Redken belooft!’
Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Kom dan snel je gratis sample scoren bij ons in de salon en ervaar het zelf!

Geplaatst in Blog.